Најдобра цена за вашите предмети Исплата веднаШ!

Брза исплата на КЕШ

Без жиранти, без разлика на вашата кредитна способност,  без трошоци за процена и одобрување, само со лична карта и предметот кој сакате да го оставите како залог.

Аплицирај за кеш 24/7

Како до позајмица?

Многу лесно, само со еден повик вие можете да ги добиете сите информации за предметот кој сакате да го заложите – сума која може да се одобри, каматна стапка, рок на отплата.

Доколку договорениот износ ви одговара, ваше е да поминете во некои од нашите канцеларии и да склучите договор, за 15 минути до посакуваната сума.

Земи позајмица брзо и лесно!

0
Позајмици
0
Искуство
0
Зделки
0
Задоволни клиенти

Што велат нашите клиенти